Responsive hjemmeside


Responsive webdesign bliver mere og mere vigtigt på nettet da det gør din hjemmeside mere læsbar for både google og brugeren. Med en responsive hjemmeside tilpasser siden sig automatisk den enhed som du ser siden på. Det gør at du på en mobil ikke længere skal zoome ind og ud for at læse teksten eller finde menuen. Nedenunder kan du se 3 eksempler på den samme side på henholdsvis PC/Mac, Tablet/iPad og Smartphone/iPhone.

Responsive hjemmeside

Google's søge robotter er blevet opdateret og vil fremover frasortere eller nedprioritere sider som ikke er mobil venlige når du søger på din smartphone.

Lad os lave et eksempel.

Du er en kunde som gerne vil finde en reparatør til dit tag. Du tar din smartphone frem og begynder at søge på f.eks. ”tagrenovering Nyborg”. Så vil hjemmesider med responsive design blive favoriseret af google og komme over de sider uden responsive design. Det vil sige lige meget hvor god du er til at skrive nogle gode søge tekster på din side så vil du rangere under en konkurrent med responsive design så længe der bliver søgt på smartphones/iPhones tablets eller iPads.

Webdesign af ny hjemmeside hos IT abc

Vi udfører stilrent webdesign til private, virksomheder, klubber & foreninger.

Webdesign af ny hjemmeside hos IT abc

Få adgang til god IT-support hjemme hos dig selv eller fjernsupport når du har behov for hjælp.

Reparation af pc ved nyborg & ullerslev

Fejlfinding af PC eller bærbar i eget værksted centralt placeret i Aunslev imellem Nyborg, Ullerslev & Kerteminde. Vi skaffer selv reservedele i tilfælde af behov.

Webdesign af ny hjemmeside hos IT abc

Ny pc samlet til nøjagtigt dit behov til kontorbrug, spil, videoredigering, fotoredigering eller en server til lige nøjagtig det du skal bruge.