PC reparation på værksted ved Nyborg/Ullerslev


Virus/malware/adware

Vi fjerner virus fra din PC, så den igen kan bruges på almindeligvis igen. Adware/malware kan vise sig ved at når du surfer på nettet får du vist masser af ufrivilige reklamer i din browser.


PC'en starter ikke eller bipper

Når en PC gør dette er der typisk noget galt med hardwaren i PC'en som kræver en udskiftning.

Dette kan vi fejlsøge på hos dig eller i vores værksted i Aunslev tæt på Nyborg. I tilfælde af at PC'en er meget gammel kan det være besværligt at skaffe reservedele, dog kan man med fordel udhente data fra defekt PC, og købe en ny.
Dissee fejl kan ikke løses via fjernstyring.


Opgradering af PC

I vores værksted kan vi være behjælpelig med opgradering af din PC. I tilfælde af forældet PC, kan det besværliggøre anskaffelse af reservedele til at opgradere PC'en. Her vil det være en god ide at skifte til ny PC. Data fra gammel PC kan overflyttes til ny PC, så du beholder dine gamle dokumenter/billeder(dette forudsætter harddisken virker)

Webdesign af ny hjemmeside hos IT abc

Vi udfører stilrent webdesign til private, virksomheder, klubber & foreninger.

Webdesign af ny hjemmeside hos IT abc

Få adgang til god IT-support hjemme hos dig selv eller fjernsupport når du har behov for hjælp.

Reparation af pc ved nyborg & ullerslev

Fejlfinding af PC eller bærbar i eget værksted centralt placeret i Aunslev imellem Nyborg, Ullerslev & Kerteminde. Vi skaffer selv reservedele i tilfælde af behov.

Webdesign af ny hjemmeside hos IT abc

Ny pc samlet til nøjagtigt dit behov til kontorbrug, spil, videoredigering, fotoredigering eller en server til lige nøjagtig det du skal bruge.